Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster.net


  Spirituele Hulplijn, verkrijg direct live antwoord van een waarzegster die in de sterren kijkt
Paswoord vergeten?
     
  Spirituele Hulplijn, verkrijg direct live antwoord van een waarzegster die in de sterren kijkt  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, gister gesproken over de liefde, iets nieuws maar wat afstand. Je voelde mijn paniek maar je had helemaal gelijk, vandaag contact en niks aan de hand, gewoon heel leuk en gezellig. Dat stukje ligt dus echt meer bij mij en heeft niks met hem te maken maar goed gezien.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Hophe
  Ervaring met waarzegster Hophe
  Een hele lieve, wijze vrouw, die jouw pad duidelijk verlicht. Hophe vertelt wat ze ziet, zonder het mooier te maken dan het is. Dank je voor de reading, je hebt mij enorm geholpen.




Ervaring van Malika met waarzegster Hophe   Ervaring van Malika met waarzegster Hophe   Ervaring van Malika geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vaneza
  Ervaring met waarzegster Vaneza
  Wat een top medium. Klopt en komt uit allemaal. Vanez is erg gedetailleerd en duidelijk en erg leuk om mee te praten. Ik bel je zeker vaker terug lieverd. Xjes.




Ervaring van Ego met waarzegster Vaneza   Ervaring van Ego met waarzegster Vaneza   Ervaring van Ego geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve Romyna,

Ik wou graag via deze weg ook laten weten dat je voorspelling opnieuw is uitgekomen exact zoals je zei en binnen de timing dat je zei.
Ik kon het niet meer geloven, en toch blijf je bij je inzichten. Dank je wel voor je geduld, je zuivere inzichten en je sterke gaven. Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van ... met waarzegster Romyna   Ervaring van ... met waarzegster Romyna   Ervaring van ... geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met waarzegster Kiki   Ervaring van K met waarzegster Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yellow
  Ervaring met waarzegster Yellow
  Lieve Yellow, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u net gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Bedankt lieve Yellow, want lief bent u ook nog. Grt van dankbare J.




Ervaring van J met waarzegster Yellow   Ervaring van J met waarzegster Yellow   Ervaring van J geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merel
  Ervaring met waarzegster Merel
  Goed en rustgevend medium.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Merel   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Merel   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,
Ik was zo nerveus om hoe mijn toekomst alleen er zou uitzien, na mijn relatie. Onzekerheden over woonst en dergelijke. Jij hebt me gezegd dat alles goed kwam zonder enig probleem. Vandaag kwam het uit, alles is goed gekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met waarzegster Isha   Ervaring van Isha met waarzegster Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ashraya
  Ervaring met waarzegster Ashraya
  Keer op keer doe je het weer. Ook al denk ik nu zal ze wel verkeerd zijn. Telkens moet ik jou gelijk geven. Hoe je het doet weet ik niet maar je bent een ware topper. Eerlijk, nooit eerder meegemaakt hoe voorspellingen uitkomen. Bedankt Ashraya. Liefs, N.




Ervaring van N met waarzegster Ashraya   Ervaring van N met waarzegster Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Raak in alles. Nina is erg goed en wat ze zegt komt uit. Een dame die echt inzichtelijk kijkt en tools aanreikt gepaard met haar zuivere gave. Echt een aanrader. Ben superblij met je Nina. Dank je wel Nina. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Zojuist heb ik u kort gesproken om te zeggen dat het eerste als is uitgekomen zoals u afgelopen week vertelde. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het andere, wat mij de gelukkigste vrouw op aarde gaat maken, ook uitkomt.
Dan bel ik u als eerste.

Wat bent u een lieve, oprechte en grappige dame. U heeft humor en bent eerlijk. Ook houdt u niemand onnodig lang aan de lijn.

Tot snel ;-) .




Ervaring van C met waarzegster Sissy   Ervaring van C met waarzegster Sissy   Ervaring van C geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegster Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegster Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Topper ben je. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer. XOXO.




Ervaring van anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Sharida kan mezelf wel voor de kop slaan maar je hebt gelijk gekregen. Ik ga dit snel rechtzetten. Je hebt het goed gezien en altijd er op vertrouwd. Tot gauw.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegster Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  lieve nelleke ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt italiaanse.




Ervaring van itaiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van itaiano met waarzegster Nellekke   Ervaring van itaiano geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Bijzonder goed. Duidelijke verklaring hoe het contact is verlopen. Iets met een zwaar slagschip en een vergissing. Werk is positief en daar ben ik heel blij mee omdat het nogal spannend is. En Cor houdt je niet onnodig aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Je hebt gelijk gekregen je bent top Karine het is gewoon uitgekomen. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Het is gekomen Lili. U hebt gelijk gehad. Ik durfde er niet meer op te hopen maar u heeft gelijk gekregen. Merci en tot snel weer.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lili   Ervaring van anoniem met waarzegster Lili   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha,
Gisteren je voor het eerst leren kennen. Ben sprakeloos over je gaven. Zonder enige voorinformatie wist je helemaal wat er speelde. Je kon de rechtzaak met die man helemaal duiden. Heel sterk.
Zeker een aanrader. Ik ga je ongetwijfeld nog bellen.

Liefs.




Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. met waarzegster Isha   Ervaring van e. geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V met waarzegster Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Wow ik bel al jaren naar deze lijn. ze heeft me echt overrompeld. zag dingen dat niemand me ooit heeft kunnen zeggen . 10 sterren.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha je bent een ontzettend lieve vrouw en voelde alles heel goed aan. Ik hoefde niet veel te zeggen maar alles klopte precies. Ik kreeg tijdens het gesprek spontaan een heerlijk warm gevoel wauwwww. Je bent echt een aanwinst op de lijn.
Bedankt en een dikke knuffel van mij.
Liefst Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van Ingrid met waarzegster Isha   Ervaring van Ingrid geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga, 1 van mijn topfavorieten. Al ben ik ff vh pad af zij praat je wel weer het goeie pad op. Altijd vriendelijk en geduldig. Fijn om mee te praten. Dank Olga.




Ervaring van Carolien met waarzegster Olga   Ervaring van Carolien met waarzegster Olga   Ervaring van Carolien geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lineke, je zag het heel goed qua timing ook en nu is het gekomen. Heel goed van jou. Je bent altijd erg lief en geduldig en je bent goed in wat je doet. Bedankt lieve Lineke. Heel veel liefs en tot snel weer. Xjes Geduldige dame.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Arend heeft echt een klein stukje toekomst laten zien. Met een positief einde in ieder geval. ik laat het zeker weten wanneer dit uitkomt. Ik kan een hele lange tekst maken want ik ben zeer onder de indruk. Absoluut een aanrader en dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Toen ik met Beau belde enkele weken geleden in verband met mijn dochter vertelde hij wat er zou gebeuren met de ex van mijn dochter. En inderdaad op het moment dat hij het vertelde gebeurde het ook effectief. Heb ik later vernomen van mijn dochter,ook zei hij dat mijn dochter het zou los laten en ook dat is effectief gebeurd. Toen ik jou gisteren belde in verband met een verkoop heb je ook gelijk gekregen. Bedankt Beau.




Ervaring van rita met waarzegster Beau   Ervaring van rita met waarzegster Beau   Ervaring van rita geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline met waarzegster Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora

Hoe ik u kan bedanken weet ik niet, daarom probeer ik een mooie en goede getuigenis te schrijven. Want dat u me blij heeft gemaakt is iets wat zeker is. Uw kaartlegging is zo gedetailleerd geweest, dat ik gewoon niet wist wat me overkwam.

De uitleg van de kaarten over dat wat vorige week gebeuren zou, is ongelofelijk, hoe het met mijn lief zou gaan. De angst waar ik in heb gezeten heeft u weggenomen met het lezen van de kaarten. De liefde die hij me geeft na alles wat er gebeurt is met werken is zo liefdevol, zo dankbaar en zo mooi.

Dank u wel Adora

Liefs Anoniempje.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Gisteren voor de eerste keer met Isha gesproken en ben overrompeld door haar waarnemingen. Vandaag nog even teruggebeld en weer hetzelfde gevoel. Zonder dat je haar iets verteld weet zij uit zichzelf personen te beschrijven, voorvallen aan te halen en de afloop te vertellen dat ik alleen maar denk, hoe is dit mogelijk maar het klopt allemaal. Had het over iemand met kistjes aan die een gesprek met mij zou aangaan, dit is dus een voormalig militair en dit wist zij niet. Alleen maar verbazing en blij dat zij haar gave inzet om anderen te helpen uniform Isha weet nu wie ik ben. Vijf sterren zijn veel te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegster Isha   Ervaring van Ineke met waarzegster Isha   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden