Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster.net


  Spirituele Hulplijn, verkrijg direct live antwoord van een waarzegster die in de sterren kijkt
Paswoord vergeten?
     
  Spirituele Hulplijn, verkrijg direct live antwoord van een waarzegster die in de sterren kijkt  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Dag Leandra,

Ik wil je langs deze weg bedanken voor je steun en luisterend oor tijdens een van de moeilijkste momenten in mijn leven. Je woorden brengen me tot rust en doen me hopen op een betere toekomst. Een oprechte dankjewel .
.




Ervaring van Stiertje van 44 met waarzegster Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 met waarzegster Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Dank je voor jouw heldere en duidelijke advies. Al was ik wat ongeduldig, jouw boodschap is goed ontvangen door mij. Je hebt mij gerust gesteld en ik kan weer verder op mijn pad. M.




Ervaring van M met waarzegster Shiloh   Ervaring van M met waarzegster Shiloh   Ervaring van M geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van As...... met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,

Ik was al een tijd op zoek naar huizen en steeds bij een huis gaf u aan de het niet zou lukken. En bij de laatste keer gaf u aan dat het wel zou lukken en alweer is uw voorspelling uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Ik vind haar eerlijk.




Ervaring van Carmen met waarzegster Vitta   Ervaring van Carmen met waarzegster Vitta   Ervaring van Carmen geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vera Ann
  Ervaring met waarzegster Vera Ann
  Zo fijn om wat meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van mijn kat. Dank je wel en ik noem haar altijd mijn godin, dus dat zit goed.




Ervaring van Malika met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Malika met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Malika geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer met waarzegster Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tjitske
  Ervaring met waarzegster Tjitske
  Dank je wel voor het fijne verhelderende gesprek.




Ervaring van . met waarzegster Tjitske   Ervaring van . met waarzegster Tjitske   Ervaring van . geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dank Sophia, voor je heldere en directe duiding van zaken die voorliggen. De adviezen over het eigen deel neem ik ter harte.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is duidelijk, snel met antwoorden. Goed medium houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Y met waarzegster Sissy   Ervaring van Y met waarzegster Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met waarzegster Anne   Ervaring van Malika met waarzegster Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Dank mierke voor alles wat je voor mij en m'n zus doet.
We hebben veel aan je.
Ik raad mierke zeker aan. Ze is heel zuiver en oprecht
.




Ervaring van Michelle met waarzegster Mierke   Ervaring van Michelle met waarzegster Mierke   Ervaring van Michelle geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve lieve Olga,

Al zoveel jaren spreek ik jou en heb ik een band met jou die niet in woorden uit te leggen is, alles bespreken we met elkaar en ik heb zo'n enorme grote steun aan jou, je bent zo lief en eerlijk persoon, alles kan ik zeggen, we kunnen lachen en ik kan bij jou uithuilen mijn zorgen bespreken werkelijk waar alles. Met pijn in me hart moet ik je nu even wat minder bellen dat is niet omdat ik het niet wil maar je weet de reden, ik wil het juist heel graag van alles wil ik het liefste jou elke dag spreken, maar voor de komende weken moet dit even anders en dat pijn omdat ik even niet anders kan, ik ben er verdrietig over en ik zal het heel heel moeilijk vinden want het liefste ben ik er morgen weer maar ik spreek je maandagochtend.(hoe graag ik het ook gewoon zoals altijd elke dag zou willen want dat wil ik het liefste)
Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij je bent en blijft de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Ik heb je voor het eerst gesproken. Waauwwww. Alleen mijn naam, leeftijd en je was daarrna niet meer te stoppen aan alle informatie die je doorgaf. Alles klopte tot in details. Je verkoopt geen zoete broodjes maar je geeft duidelijk aan wat er speelt. Echt een aanrader. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Li met waarzegster Ysis   Ervaring van Li met waarzegster Ysis   Ervaring van Li geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek van daarstraks 22 januari. Je kan invoelen als geen ander. Tot de volgende, warme groet, Myriam en Millie.




Ervaring van Myriam met waarzegster Vitta   Ervaring van Myriam met waarzegster Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Dank je Arend. Jij kan echt goed invoelen waar het probleem ligt en je geeft echt concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ivm roodheid linkeroog lid geblokkeerde zenuw.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine,
Ik bel u al een geruime tijd over bepaalde zaken, u weet welke deze zijn. Op het financiele zit u steeds spot on. De afgelopen jaren heb ik vele fransformaties doorgemaakt. U steunt mij nog steeds hierin. Ik vind dat u goed bent in datgene wat u doet. De kaarten liegen niet, maar zeggen geen namen. U bent een prettig persoon om mee te praten, ook als ik mij weer eens te veel zorgen maak verzekering. Hiervoor mijn dank en aanbeveling voor mensen die zoekende zijn op de lijn. Salut. Anonieme man.




Ervaring van Er met waarzegster Karine   Ervaring van Er met waarzegster Karine   Ervaring van Er geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Heb altijd fijne gesprekken met u, u bent eerlijk net met u gesproken, alleen hoop ik je straks nog even belangrijk te spreken alles wat u verteld klopt 100 procent hopelijk tot straks.




Ervaring van Melissa met waarzegster Ysis   Ervaring van Melissa met waarzegster Ysis   Ervaring van Melissa geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nour
  Ervaring met waarzegster Nour
  Sorry dat ik wegviel, maar bedankt voor je mooie consult. Heel veel herkenning in wat je vertelde. Dus nu maar vertrouwen dat het contact met J weer terugkomt.




Ervaring van Esmeralda met waarzegster Nour   Ervaring van Esmeralda met waarzegster Nour   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bonny
  Ervaring met waarzegster Bonny
  Lieve Bonny, u bent een prachtige engel.
Ik laat u zeker weten als er contact is geweest.
Heb ook wel gelachen met u, prachtig.

Supermooie reading gehad, mijn dank is groot.



Een hele stevige knuffel van mij.




Ervaring van Happy girl met waarzegster Bonny   Ervaring van Happy girl met waarzegster Bonny   Ervaring van Happy girl geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Beste Moni, Bedankt voor het mooie consult. Je bent echt een goede medium, duidelijk, eerlijk en kan goed invoelen. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen zullen uitkomen. Groetjes Mim.




Ervaring van M met waarzegster Moni   Ervaring van M met waarzegster Moni   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Dank je wel voor uw inzichten en advies. Zeer aangename vrouw.




Ervaring van Isabel met waarzegster Sissy   Ervaring van Isabel met waarzegster Sissy   Ervaring van Isabel geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vera Ann
  Ervaring met waarzegster Vera Ann
  Een heel mooi emailconsult mogen ontvangen. Ze is super duidelijk. Bedankt lieve Vera Ann.




Ervaring van Danielle met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Danielle met waarzegster Vera Ann   Ervaring van Danielle geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny bedankt weer voor je wijze raad vanmorgen ik weet wat me te doen staat. Ik bel je vt weekend weer ik ga zo slapen ontzettend moe weinig geslapen vannacht. Sorry voor de onderbreking liefs en dikke knuffel aan het beste en eerlijkste medium dat er is.




Ervaring van Danielle van t boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van t boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van t boek geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Noura
  Ervaring met waarzegster Noura
  Dear Noura, I am your Italian customer, I spoke with you for the first time last night. You are really a good medium, you told me something about my life so specific that under no circumstances you could have known.and I didn't tell you anything at all about my lifestyle. I congratulate you, you have all my esteem and at this point I trust that also your predictions will come true. Greetings, Maria.




Ervaring van Maria met waarzegster Noura   Ervaring van Maria met waarzegster Noura   Ervaring van Maria geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Nu nog even afwachten of de voorspellingen uit gaan komen. Ze heeft de huidige situatie in ieder geval goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten.




Ervaring van Yasmine met waarzegster Desteny   Ervaring van Yasmine met waarzegster Desteny   Ervaring van Yasmine geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Zo lola blij dat je er weer bent het was gelijk spot on en klopte helemaal wat je zag 1 ding is al uitgekomen nu de rest toppertje.




Ervaring van Mokkel met waarzegster Lola   Ervaring van Mokkel met waarzegster Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.




Ervaring van angelique met waarzegster Evs   Ervaring van angelique met waarzegster Evs   Ervaring van angelique geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw begrip bij al mijn grote en kleine problemen.

Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegster Jos   Ervaring van Sonja met waarzegster Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Beste Jos, Hartelijk bedankt voor het begrip dat u steeds toont bij mijn grote en kleine problemen.




Ervaring van Sonja met waarzegster Jos   Ervaring van Sonja met waarzegster Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Dank je wel. Jij bent een topper.




Ervaring van Els met waarzegster Lili   Ervaring van Els met waarzegster Lili   Ervaring van Els geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Rita met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Je hebt de situatie perfect getypeerd en ja mijn twijfel of dit kans heeft op slagen is groot, vooral omdat het nu al zolang duurt. Wat mij steunt is dat jij er blijft in geloven en helemaal niet twijfelt. Dank daarvoor.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met waarzegster Evs   Ervaring van PvdV met waarzegster Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Chantal
  Ervaring met waarzegster Chantal
  Je hebt dan toch gelijk gekregen en je zag dit vandaag al voordat ik het je verteld had, wat er gebeurt is.
Eindelijk na al die tijd. Kijk uit naar de rest.




Ervaring van N met waarzegster Chantal   Ervaring van N met waarzegster Chantal   Ervaring van N geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden